Nordéns Liv & Leverne

Alla inlägg den 17 februari 2009

Av Anna - 17 februari 2009 19:08

...så får det bli! Nära till sjukhus för Arnbjörn & hund...


Helgen har varit jättebra med skönt uteliv blandat med god mat och härligt sällskap!

Compis & jag mötte mamma som kom med bussen på fredag eftermiddag.

Hon lagade mat (mmmmmammas mat!!!) och vi tog det "fredag." På lördagen var vi hjärtliga och gav varandra gåvor och myste lite extra! Fast vi myser varje dag så det är svårt att mysa extra!

Bakade en saftig chokladkaka till Lars. Rosen fick jag av Håkan och två fina tröjor av Lars. Av mamma fick jag supergoda geléhjärtan. :D

Trots kylan var vi ute hela lördagen.

Skulle fota Iller i det underbara ljuset... Blev ett kombinerat foto & lydnadspass vilket resulterade i en smått irriterad och stelfrusen matte...

Iller hiiiiiit! -funkar bra...

"Stanna" -vad är det??????? Kolla blicken... Gissa vilken sinnesstämning matten är i......... "Fly eller skämmas - d e frågan..."

En räddande ängel... En granne med sin glada Flat, Saga, kom knatande på kyrkbron och lockade på Iller... Han var stilla -Iller alltså!


Genomfrusen matte & trött hund gick hem och in i värmen...


Appropå detta MÅSTE ni kolla Ewa blogg (Fozasos). Passande inlägg för dagens fotografering!


På söndagen kom Britta med kusin Stina & Olle. Olle var med Far hela dagen, medan Stina och Arnbjörn lekte. Vi var hos mormor & gammelmormor på kvällen också.

Hälge -morfars katt- rev Arnbjörn rejält på söndagen. Han är lite rivig av sig...! Nästa bild har namnet Scarface & Flumlisa i mappen...


Måndagen ägnade vi åt en planerad Röros-resa, men så fick Ab så ont i örat och via vårdcentralen hamnade vi på öron-näsa-hals i Falun. Djupt där inne i öran fanns något som inte gick att få ut. Sååååå. Idag var vi på plats klockan 9 för dagop. Istället för Röros-resa och påföljande skidsemester blev det en heldag på FALU LASARETT!


Vi kom hem för en stund sedan till ett iskallt hus -pannan hade stannat. Utsvultna och dötrötta. Nu ligger vi vid brasan i logen (kallar tv-rummet för Logen eftersom det är en fd. höskulle), mätta efter en thai-gryta och med varsin kopp Zoega -ja, det är den enda kaffesort jag dricker.


Nu hoppas jag att vi orkar åka imorgon på vår semester... Få se hur d blir...



 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards