Nordéns Liv & Leverne

Alla inlägg den 5 februari 2009

Av Anna - 5 februari 2009 20:37

Känns som om det blir värre minut för minut! Så är d väl säkert inte, det kanske bara är en dålig period/dag???


Compis har ju inte gjort mer än varit på sjukhuset idag och gått lite där, så jag tänkte att lite lugn lydnad kunde vara på sin plats.


Körde linförighet,fotgång med fokus på bakdelen, framförgående, kryp och det gick jättebra. Avslutade med apportering. Compis är ju en sann apportör som hämtar allt, plockar upp om man tappar och bär allt han får. Gjorde en 1:ans vid sidan för att påminna lite. Lade sedan apporten en bit bort och kommenderade. Compis hade stora problem att greppa och fick luta huvudet bakåt för att kunna hålla fast! Prövade igen, samma sak. Jag har ju märkt att han inte bär, hämtar, plockar upp spontant längre.

Tog fram valplädret och körde lite bevakningar för att tagga lite. MEN han ville inte greppa ens i det. Han verkade snarare dra sig undan...! Han har alltid haft fullbett. Aldrig tvekat. Han brukar vara modig och fräck. Nu var ha heltam... :(


Efter den lilla korta lydnaden stod han och hängde med huvudet, flåsade och tiggde om att få gå in.


Känner inte igen min hund! Har någon bytt ut honom?????

JAG VILL HA MIN COMPIS TILLBAKA!!! VAD HAR HÄNT???

Av Anna - 5 februari 2009 16:50

Inte för jag har något att rapportera, men vi var på Falu djursjukhus idag och han blev verkligen undersökt! Njurvärde & urinprov var inte ok. Mer svar om 1-2 veckor. Prover för 6 lakan borde väl kunna ge någon vink???


Veterinären kunde konstatera att han är sjuk. Frågan är bara VAD som är fel. Hans bölder är sjukdomssymptom. De tog 4 rör blod, avförings- & urinprov. Veterinären kände genom varje millimeter av Compis och så långt det gick från bägge håll invändigt :I Det verkar alla fall röra sig om någon form av stegring eller fortsättning av det vi sökt för tidigare. Det som började för över ett år sedan.


Veterinären sa något som sved... Hon frågade hur gammal han är och förvånades. Hon tyckte han såg ut som en riktigt gammal hund... :(


Compa fick massa beröm för hans personlighet och kondition -i övrigt. Alltid roligt att höra! 46 kg vägde han idag. Han börjar maffa på sig. :)


Å vad jag vill att allt ska vara bra. Själviskt tänkt vill jag absolut inte trasa sönder en säsong till. Dessutom VILL Compis jobba och det HÅRT!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards