Nordéns Liv & Leverne

Alla inlägg den 29 mars 2009

Av Anna - 29 mars 2009 12:29

Arnbjörn på dagis, Lars & jag jobbar på...


Hundträningen går på lågvarv. Compis är trött och Iller är OMOGEN!!! puh!


Våren kom på tillfälligt besök -med allt vad det innebär! Solning mot lävägg, sköna promenader, lerig gårdsplan, grusiga golv, moppande... Men framför allt; VÅRKÄNSLOR! Uh!

Arnbjörn, som kört traktor hela vintern, verkar inte bekommas av att det går lite tungt. Han är ute från morgon till kväll.

Iller tillbringar massor av tid med husse på Verkstan, så Compis får lugn & ro. Iller får bra träning av husse och under tiden växer han på sig tills det är dags för mer riktad träning. Längtar ihjäl efter att sätta igång med det.


Compis sover mest. Vi försöker få honom runt den dagliga rundan, men det går trögt. Vissa dagar bättre än andra. Han orkar något kort pass med fotgång, lite apportering eller sök-markeringar. Men det går inte att köra några längre stunder. Vi brukar sluta när han lyckats som bäst.


I helgen har Ida (Abs kusin) häslat på. Efter fredags-badet blev det Sehlins restaurang med familjen Lövris och sedan åkte Ida med oss hem.

Johnny bjöd på tårta på lördagen. Värsta goda tårtan!!!

 

Lisa hade gjort en bedårande tekanna till honom. Den gjorde kanongott te oxå! ;)

Kerstin, Johan & Moa kom och hämtade hem Ida igår kväll.


Idag, söndag, går det trögt allting... Vi hade planer på att renovera sovrummet, färdigställa detaljer osv... Men vi bara sitter i varsitt soffhörn och pratar om vad vi borde göra...! Hallå, energi!  



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards